temiz okul temiz çevre

Kas

Değer Kulübü tarafından organize edilen "Temiz Sınıf, Temiz Okul, Temiz Çevre" projesinde her hafta yapılan kontroller neticesinde 12-B sınıfı en temiz şeçildi. Belgelerini okul müdür İrfan Özaydın'dan alan öğrenciler temiz çevrenin önemi hakkında önemli konuşmalar yapıldı.

Ekm

Okulumuz Değerler Kulübü, "Temiz Sınıf, Temiz Okul, Temiz Çevre" projesi kapsamında sınıfların temizlik durumlarını her hafta kontrol etmektedir. Bu kontroller ile Ayın Sınıfı seçilecek ve sonrasında Dönemin Sınıfı seçilecektir.

Haz

Temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre projesi kapsamında 10-D, 12-B-C-D sınıflarına teşekkür belgesi verilmiştir. Ayrıca 12-B ve 12-D sınıflarına yapılan 4 değerlendirme neticesinde öğrencilerinin tamamına onur belgesi verilmesi uygun görülmüştür. Sınıflarını ve çevresini temiz tutarak örnek olan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.