Ekm

Her yıl düzenlenen CodeWeek yani Kodlama Haftası bu yılda  7-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenmiştir. Bu sene CodeWeek teması ise "Cumhutiyerin 100. Yılı" olmuştur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında 12. sınıf öğrencileri arasında "Atatürk ve Cumhuriyet" konu bilgi yarışması düzenlendi.

Ekm

Dikim mevsiminde ilk fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Okulumuzda tropikal pepino meyvesi yetiştiriciliğinin ilk adımını 9. sınıf öğrencilerimzle birlikte attık.

Ekm

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Adana Okuyor" projesi kapsamında okulumuzda da her gün bir ders saati kitap okuma saati oldu.

May

11. sınıf öğrencilerimizden Sıla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu il geneli yapılan şiir yarışmasında Birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Karaisalı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen liseler arası voleybol turnuvasında kız ve erkek voleybol takımlarımız birinci olmuşlardır. Birincilik madalyaları Karaisalı Kaymakamı Sayın Mert KUMCU tarafından verilmiştir.

May

İlçe iş sağlığı ve güvenliği ekipleri tarafından konferans salonunda öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verildi.

May

Okulum öğrencilerine Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerimiz tarafından ilk yardım eğitimleri verildi.