Ara

Okulumuzda örnek davranışları artırmaya yönelik proje kapsamında 11-C sınıfından Emine GÖNÜL arkadaşlarına ve çevresine yaptığı yardımlardan, aynı sınıftan Yunus Emre ÖZORAL toplu taşıma araçlarında yaşlı ve kendinden büyüklere yer verdiğinden, 10-A sınıfından Mehtap EREN ve Elif ÜĞÜCÜ buldukları parayı sahibine verilmek  üzere  idareye teslim ettiklerinden dolayı "Kasım Ayının Değerli Öğrencileri" seçilmişlerdir. Kendilerini kutluyoruz.

Ara

"Temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre" projesi kapsamında yapılan denetimlerde 12-B ve 12-D sınıfları eşit puan alarak ayın sınıfları seçilmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

İl geneli güzenlenen Genç A Kız Voleybol İl Müsabakalarındaki grup maçlarımızda iki galibiyet alarak gruptan çıktık. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz konferans salonunda anma programı düzenlendi.

Ekm

Fizik Öğretmenimiz Selim Ataş kontrolünde parçalı güneş tutulmasını iğne deliği kamerası ile gözlemledik. Öğrenciler etkinliğe yoğun ilgi gösterdiler.

Ekm

Okulumuz İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü Rehber Öğretmeni Selim Ataş tarafında organize edilen Bilim Toplantılarının ilki olan "Gezegenler" okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Öğrencilerimiz Fizik dersinin konusu olan Merkezcil Kuvvet ile ilgili çalışmalar yaparak Bilim Olimpiyatlarına hazırlanıyorlar.

Eyl

Okulumuzun pansiyonun 12 Eylül itibari ile açılacaktır. Pansiyon 12 Eylül öncesinde kapalı olacaktır.