Ock

Okulumuz değerler kulübü tarafından toplumun kaybolmaya yüz tutmuş değerlerini yeniden canlandırmak amacıyla yapılan uygulamada Aralık ayının örnek davranış sergileyen öğrencileri belirlenmiştir. Barınaktan bırakılan hayvanları rehabilite amacıyla amcası ile bakan 9-D sınıfından Hediye NEHİR, yine sokak hayvanlarına duyarlılık gösteren 12-B sınıfından Seher Gül GÜNGÖR, otobüste yaşlılara yer veren 11-E sınıfından Yaren KARA ve yerdeki çöpü alıp çöp kutusuna götürüp atan ,çevreye duyarlı olan 11-F sınıfından İrem KALEAĞASI  Aralık ayının en değerli öğrencileri seçilmişlerdir. Öğrencilerimizi bu örnek davranışlarından dolayı kutluyoruz.

Ara

Okul içi faaliyeti olarak her yıl geleneksel yaptığımız ve Değerler Kulübünce organize edilen masa tenisi müsabakaları kızlar kategorisinde 11-C sınıfından Rumeysa ÇELİK birinci, 10-C sınıfından Ayşe Buse YAĞCI ikinci, 11-C sınıfından Helin KÖSE üçüncü olmuştur. Erkekler kategorisinde ise 9-C sınıfından Semih PEKER birinci, 11-C sınıfından Muhammet Hidayet BULUT ikinci, 11-B sınıfından Onurcan BEBEK üçüncü olmuştur.Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri kutluyoruz.

Ara

Okul içi etkinlikleri kapsamında  Değerler Kulübü tarafından organize edilen "Satranç Dostluktur" turnuvasında 11-A sınıfından Efehan ÖZDEMİR birinci, 11-F sınıfından İbrahim USTA ikinci , 9-E sınıfından Dilara YALNIZ üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Okulumuzda örnek davranışları artırmaya yönelik proje kapsamında 11-C sınıfından Emine GÖNÜL arkadaşlarına ve çevresine yaptığı yardımlardan, aynı sınıftan Yunus Emre ÖZORAL toplu taşıma araçlarında yaşlı ve kendinden büyüklere yer verdiğinden, 10-A sınıfından Mehtap EREN ve Elif ÜĞÜCÜ buldukları parayı sahibine verilmek  üzere  idareye teslim ettiklerinden dolayı "Kasım Ayının Değerli Öğrencileri" seçilmişlerdir. Kendilerini kutluyoruz.

Ara

"Temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre" projesi kapsamında yapılan denetimlerde 12-B ve 12-D sınıfları eşit puan alarak ayın sınıfları seçilmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

İl geneli güzenlenen Genç A Kız Voleybol İl Müsabakalarındaki grup maçlarımızda iki galibiyet alarak gruptan çıktık. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas