Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz konferans salonunda anma programı düzenlendi.

Kas

Ekm

Fizik Öğretmenimiz Selim Ataş kontrolünde parçalı güneş tutulmasını iğne deliği kamerası ile gözlemledik. Öğrenciler etkinliğe yoğun ilgi gösterdiler.

Ekm

Okulumuz İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü Rehber Öğretmeni Selim Ataş tarafında organize edilen Bilim Toplantılarının ilki olan "Gezegenler" okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Öğrencilerimiz Fizik dersinin konusu olan Merkezcil Kuvvet ile ilgili çalışmalar yaparak Bilim Olimpiyatlarına hazırlanıyorlar.

Eyl

Okulumuzun pansiyonun 12 Eylül itibari ile açılacaktır. Pansiyon 12 Eylül öncesinde kapalı olacaktır.

May

12. sınıf öğrencileriyle yaptığımız Ceyhan- Kozan gezisinden bir kaç fotoğraf. Yılan Kale , Anavarza , Kozan Kalesi , Yaver Konağı gezildi. Buralarda yaşanan efsaneler anlatıldı. İnşaallah öğrencilerimizin belleklerinde güzel bir hatıra olur.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen okullar arası futsal turnuvasında erkek futsal takımlarımız ikinci olmuştur. Tebrik ediyoruz.

May

Okul bünyesinde düzenlediğimiz Hikaye yazma yarışmasında 10-B sınıfından Sıla 1. , 10-D sınıfından Zeynep  2., 10-E sınıfından Eda  3. olmuştur. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Atatürk ve Gençlik konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında öğrencilerimizden Sinan, şiir kategorisinde ilçemizde 1. ilde ise 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.