ADANA / KARAİSALI - Karaisalı Anadolu Lisesi

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul bahçemizde bahar temizliği ve çiçeklik oluşturma çalışmaları başlamıştır. Emeği geçen öğretmen arkadaşlara ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Faaliyet kapsamında katkılarınızı (çiçek fidesi, bahçe aletleri vb.) bekliyoruz.

Ock

Veremle Savaş Haftası konusunda okulumuzda düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

İlçemiz Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri tarafından okulumuz öğrencilerine Diyabet hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde birçok Avrupa ülkesinden önce Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 89. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kas

Prof. Dr. Afşin GÜNGÖR tarafından, Tubitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuz öğrencilerine "Yenilenebilir Enerji ve Türkiye" konulu söyleşi gerçekleştirdi. Ziyaretlerinden dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Her yıl düzenlenen CodeWeek yani Kodlama Haftası bu yılda  7-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenmiştir. Bu sene CodeWeek teması ise "Cumhutiyerin 100. Yılı" olmuştur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında 12. sınıf öğrencileri arasında "Atatürk ve Cumhuriyet" konu bilgi yarışması düzenlendi.

Ekm

Dikim mevsiminde ilk fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Okulumuzda tropikal pepino meyvesi yetiştiriciliğinin ilk adımını 9. sınıf öğrencilerimzle birlikte attık.

Ekm

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Adana Okuyor" projesi kapsamında okulumuzda da her gün bir ders saati kitap okuma saati oldu.