ADANA / KARAİSALI - Karaisalı Anadolu Lisesi

Haz

Bir kez daha eğitim öğretim yılının sonuna gelindi.Okul 1. Ömer YAMAN, 12. sınıfların 1. Gülfidan ÖZ, 11. sınıfların 1. Rümeysa YILDIRIM, 10. sınıfların 1. Halil İbrahim AKALAN ve 9. sınıfların 1.Salim KANTAR öğretmenlerinin elinden karnelerini ve hediyelerini aldılar.Yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür eder öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Her 10 Kasım’da olduğu gibi bugün de burada, Ulusumuzun Kurtarıcısı, Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Eşsiz Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78.yılında anmak, Onu’ yâd etmek ve O’na olan minnettarlığımızı ifade etmek için toplandık...

Ekm

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN OKUL TEMSİLCİSİ SEÇİMİNDE ABDULLAH KILIÇ OY ÇOKLUĞUYLA OKUL MECLİS BAŞKANI SEÇİLMİŞTİR.

Ekm

OKUL BAHÇEMİZDE BÜTÜN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE OKULUMUZ TARAFINDAN HAZIRLANAN AŞURE DAĞITILMIŞTIR. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

Okulumuz Gençlik Spor İl müdürlüğü ile birlikte Demokrasi şehidimiz Ömer HALİSDEMİR´in kabrini ziyaret için Niğde´ye gidilmiştir. Ziyarette şehidimizin ailesi ile tanışılıp duygusal anlar yaşanmıştır.

Eyl

Adana Karaisalı Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Haftası ile ilgili çeşitli etkinlikler yapıldı. Yapılan etkinlik ve anma programlarında duygusal anlar yaşandı.