ADANA / KARAİSALI - Karaisalı Anadolu Lisesi

May

11. sınıf öğrencilerimizden Sıla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu il geneli yapılan şiir yarışmasında Birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Karaisalı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen liseler arası voleybol turnuvasında kız ve erkek voleybol takımlarımız birinci olmuşlardır. Birincilik madalyaları Karaisalı Kaymakamı Sayın Mert KUMCU tarafından verilmiştir.

May

İlçe iş sağlığı ve güvenliği ekipleri tarafından konferans salonunda öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verildi.

May

Okulum öğrencilerine Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerimiz tarafından ilk yardım eğitimleri verildi.

Mrt

Okulumuz Kimya Öğretmeni Duran Ali ŞAN ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz çevresinde "Çevre Temizliği Toplum Hizmeti Çalışması" yapıldı.

Mrt

Ock

Şehrimizde 14-22 Ocak tarihleri arasında TUYAP Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenen kitap fuarına okulumuzdan öğretmenlerimiz ve öğrencimizle katılımda bulunduk. Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuz kitap fuarına katılarak kitaplara ve okumaya ne kadar önem verdiğini gösterdi. Fuara katılan öğrencilerimiz ,yazar ve şairlerle tanışma , kitaplarını imzalatma ve yeni kitaplar alma şansı buldular.